Letters

| 2017 |

Letters en film om to personers hverdag og familieliv på hver sin side av jordkloden. Hvordan er de forskjellige? Har de noe felles? Jéro Yun er født i Busan i 1980 og Marte Vold er født i Tromsø i 1978. De er begge filmregissører, og de møttes på det danske talentutviklingsprogrammet CPH:LAB i 2015 hvor de fikk i oppdrag å lage en film sammen. For å bli kjent med hverandre skrev de brev, utvekslet bilder og lagde videobrev om hverdagslivet. Marte er mor til to barn. Jéro har ingen barn, men tilbringer mye tid sammen med sine foreldre og sin bror og hans barn.

De små fortellingene og de mange øyeblikkene samles over ett år. Livet går sin vante gang, noe som ikke utelukker at det kan skje dramatiske ting, eller at det kan avtegne seg et tema der hvor man ikke trodde slikt fantes. Letters er en felles dagbok som begynte som et eksperiment og ble til en lun, personlig film.

Produksjon: Regissør: Marte Vold and Jéro Yun, Manusforfatter: Marte Vold and Jéro Yun, Produsent: Mer fim AS, Maria Ekerhovd og Elisa Pirir
Land: Norge
Språk: Norsk
Undertekster: Norsk
Varighet: 73 minutter

Nyheter